Volgers

zondag 17 juni 2012

Sunshiny day....

Hallo allemaal,

Dit keer een kaart welke ik 'Sunshiny day' heb genoemd....Misschien wel omdat ik zo verlang naar de zon en meer zomers weer....maar ach, wie niet...
Ik heb een stempeladruk van Don & Daisy - In het Zonnetje gebruikt en ingekleurd met Distress Inkt. Het papier is van My Minds Eye - On the bright side - one. Verder heb ik van Memory Box de stansjes Puffy Clouds gebruikt. De border is gemaakt met een Magnolia Doohicky - Heartflower lace. De hoekstans is ook van Memory Box - Madera..... Het blauwe strikje is van een lintje uit de grote doos.

Ik hoop dat jullie mijn kaart leuk vinden en bedankt voor alle leuke reacties die ik op mijn voorgaande creaties heb gekregen.

Lieve groetjes, Alette

4 opmerkingen:

 1. Goedemorgen Alette,

  wat een lief, schattig kaartje en die stempel, wat een leukerd.

  Fijne dag, greet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een lief zomers kaartje! Hopelijk helpt het om de zomer hier te krijgen!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Alette,

  ze is werkelijk schattig! En ik moet het licht aandoen hier inde kamer, zo donker is het! Het komt met bakken uit de lucht vallen. Dus een zonnig kaartje kan ik wel even gebruiken. Heerlijk in het gras met een boek in de zon....

  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaart! lekker zomers, nu in het echt nog he....vandaag even zon en dan weer water.. Echt zomer wil het nog niet worden he.
  Groetjes Brenda

  BeantwoordenVerwijderen